Bloemfontein Bruist met het S.O.S. Matrozenkoor

In de maanden juni, juli en augustus 2018 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein, onder de naam “Bloemfontein Bruist” eens per maand een concert in de binnentuin van Bloemfontein aan De Wetstraat 12 in Vaassen.

Op woensdag 11 juli is het de beurt aan het S.O.S. Matrozenkoor uit Apeldoorn. Het optreden begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht op het binnenterrein van Bloemfontein.

Het S.O.S. Matrozenkoor bestaat uit een groep enthousiaste zingende mannen uit Apeldoorn en omgeving. Het repertoire dat wordt gezongen is geheel Nederlandstalig en bestaat uit bekende zeemansliedjes en gezellige Hollandse meezingers. Het bijwonen van dit optreden is gratis. De binnentuin van Bloemfontein is te bereiken via het grote hek naast het wijksteunpunt aan de Wetstraat. De mogelijkheid bestaat om een kopje koffie, thee of een drankje te kopen. De binnentuin gaat open om 19.00 uur en het optreden begint om 19.30 uur. Het optreden duurt tot ongeveer 21.30 uur.Er zijn wel stoelen aanwezig maar mocht u niet lang kunnen staan neem dan voor de zekerheid een klapstoeltje mee.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra.

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-676767 of
op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. of
Via e-mail: l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

 

Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018, 12:18