Bakwedstrijd en Fair in Emst

Op zaterdag 23september, tijdens burendag, organiseert het dorpshuis de Hezebrink een fair met daarbij een bakwedstrijd onder de noemer “HEEL EMST BAKT”

In HEEL EMST BAKT gaat de Hezebrink op zoek naar de meest  getalenteerde thuisbakker.

Iedereen die van bakken houdt wordt uitgenodigd om aan deze wedstrijd mee te doen en de winnaar mag zich natuurlijk de beste bakker van Emst noemen.

Fair

De Hezebrink wil, samen met het bedrijfsleven en bevolking van Emst en omstreken, een bedrag inzamelen om, in het nieuwe dorpshuis, een goed voorzieningsniveau voor iedereen te realiseren zoals bijvoorbeeld aanpassingen voor validen en minder validen, lift, sport en spelmaterialen e.d.  Om hiervoor voldoende geld in te zamelen wordt er op zaterdag 23 september van 10:00 tot 16:00 uur een fair georganiseerd.

Rommelmarkt

Verschillende verenigingen, clubs, ondernemers maar ook particulieren staan tijdens deze dag in een kraam waarin zij spulletjes verkopen zoals boeken, snuisterijen, schminken, grabbelton, een spelletje, iets te eten of drinken, noem maar op. De kramen worden rondom de Hezebrink opgesteld.  Er is nog plek voor mensen om met een kraam op de markt te gaan staan dus meld u aan bij tom.amanda@hetnet.nl .

Sponsorloop

Er is een springkussen voor de jeugd. Ook wordt er die dag een speciale sponsorloop georganiseerd waar de leerlingen van de beide basisscholen uit Emst aan meedoen. De sponsorloop wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van Koppel in samenwerking met de openbare school de Sprenge en de School met de Bijbel uit Emst.

Bakwedstrijd

Naast de verschillende kramen wordt er tevens een bakwedstrijd georganiseerd onder de noemer HEEL EMST BAKT. Iedereen die het leuk vindt om iets lekkers te bakken wordt van harte uitgenodigd om aan deze bakwedstrijd mee te doen. De keuze van het baksel is aan de thuisbakker zelf. Het mag een taart zijn maar ook een cake of muffins, of een ander lekker baksel.  

Aanmelden voor deze bakwedstrijd kan naar h.koop-brummel@kpnmail.nl of telefonisch: 0578-661995 (Heleen Koop).

Deelnemers aan de bakwedstrijd dienen hun baksel op 23 september tussen 9:00 en 10:00 uur aan te leveren bij de Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst. Onder toeziend oog van een professionele jury worden alle baksels beoordeeld op creativiteit en natuurlijk op smaak.  Vervolgens zullen de taartpunten of plakjescake verkocht worden bij een kopje koffie of thee. De opbrengst van de taart verkoop gaat natuurlijk naar de Hezebrink. Voor de winnaar van de bakwedstrijd is er een leuke prijs en vooral de eer met de titel beste thuisbakker van Emst te gaan strijken.  

Iedereen is op 23 september van harte welkom in de Hezebrink. De opbrengst van de Fair, de bakwedstrijd maar ook de sponsorloop komt ten goede aan het dorpshuis de Hezebrink.

 

Voor meer informatie:

Dorpshuis de Hezebrink, Ds., van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Mobiel 06-55991299

Contactpersoon: Jeanet van der Sluis, info@hezebrink.com.

www.hezebrink.nl

Klik HIER
voor foto's van de stand van inzameling  

 

 

Geplaatst op: vrijdag 08 september 2017, 21:34