Omdat inwoners van Emst in de behoefte enquête, o.a., hadden aangegeven dat zij graag samen met anderen willen eten of koken werd er in de Hezebrink een dorpslunch georganiseerd. Ruim twintig inwoners van Emst zaten gezellig met elkaar aan tafel.

De dorpslunch werd gehouden op woensdag 22 juni en er was, voor een eerste keer, behoorlijk belangstelling. Mensen dienden van tevoren bij de Hezebrink een kaartje te kopen om deel te kunnen nemen aan de lunch. Voor € 4,50 ontving men twee kopjes koffie of thee en kon men van allerlei lekkers van het buffet kiezen. Er was een heerlijke groentesoep aangeboden door de Hezebrink. Verschillende broodjes, salades, eitjes en allerlei soorten beleg. Verder kon men een glaasje jus d´orange drinken of melk en karnemelk.

Ruim twintig mensen hebben gezellig met elkaar aan tafel gezeten om te lunchen. Het ging bij deze lunch natuurlijk niet alleen om het eten op zich maar vooral om het ontmoeten en kennismaken met elkaar.

Er waren vier ronde tafels gezellig opgemaakt in de zaal en daaraan zaten de gasten met elkaar te eten en te praten.

De dorpslunch was een succesvolle activiteit die een vervolg zal krijgen. Op woensdag 20 juli gaat het dorpssteunpunt Hezebrink een high tea organiseren voor haar dorpsbewoners. Hierover zal men nog geïnformeerd worden middels de kranten, flyers en deze website.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt "De Hezebrink", Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118
of via SWO/E Welzijn & Ondersteuning 0578-620988.

Geplaatst op: zondag 03 juli 2016, 17:59