In de  maanden  oktober tot en met maart 2019; organiseren vrijwilligers van Koppel-Swoe diverse leuke uitjes voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Elke maand staan er twee uitjes op het programma. Alle activiteiten staan in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt deze ook inzien en downloaden Klik hier.

Woensdag 20 maart staat er een busreis gepland naar het Velorama en varen op de Waal.

De touringcar brengt deze dag de deelnemers naar Nijmegen. Daar wordt het Nationale fietsmuseum Velorama bezocht. De collectie van het museum geeft een overzicht van de ontwikkeling van de fiets: van de eerste loopfiets tot de hedendaagse elektrische fiets.
Bij aankomst worden de gasten ontvangen met koffie/thee met appelgebak en krijgen ze daarna een rondleiding van ca. 1 uur. Let op; het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen en er is geen lift aanwezig, dus voor personen met een rollator helaas niet geschikt.

Na het bezoek aan het museum gaat de groep al wandelend langs de Waalkade naar de Pannenkoekenboot, om daar te genieten van onbeperkt pannenkoeken eten. Tijdens het eten wordt er rustig over de Waal gevaren met uitzicht over de oude stad Nijmegen met zijn mooie bruggen.

Datum:Woensdag 20 maart 2019
Vertrek:12:00 uur Retailpark de Poort van Epe.
Terugkomst:Omstreeks 18:30 uur
Bijdrage:€ 44,00 p.p.
Aanmelden:Vóór 6 maart bij Koppel-Swoe, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-676767
Koppel-SWOE Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe.
Telefoon: 578-676767

Voor meer leuke uitjes klik Klik hier.

 


Geplaatst op: maandag 18 februari 2019, 21:12