In de  maanden  oktober tot en met maart 2019; organiseren vrijwilligers van Koppel-Swoe diverse leuke uitjes voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Elke maand staan er twee uitjes op het programma. Alle activiteiten staan in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt deze ook inzien en downloaden Klik hier.

Donderdag 20 december brengen we een bezoek aan de oude steenfabriek "De Werklust" in Losser.
De stookzolder is ingericht met kerststallen, kerstverzamelingen en kerstgroepen, merendeels eigendom van Stichting Steenfabriek De Werklust of van aangesloten vrijwilligers. De Losserse kunstenares Annette Theusing beschilderde grote panelen die op de stookzolder zijn neergezet, gebaseerd op het bekende kerstverhaal "Kroamschudd'n in Mariaparochie" van Herman Finkers. In een ander onderkomen op het terrein is een blijvende Kerstmannenexpositie te bewonderen. De verzameling bestaat uit maar liefst 3200 onderdelen en kerstmannen.

De touringcar vertrekt om 10:30 uur bij Gamma en zijn om 12:00 uur bij restaurant Marktzicht aan het Martinusplein in Losser arriveren. Daar mogen de deelnemers aanschuiven voor een heerlijke lunch met kroket en salades en nog veel meer. Na de lunch wordt de oude steenfabriek bezocht waar de bezoekers een rondleiding krijgen met een gids in een treintje. Het wordt aangeraden om als het een koude dag is warme kleding te dragen. Voor extra dekens wordt gezorgd. De middag wordt afgesloten met een lekker kopje koffie/thee en daarna gaat de touringkar weer richting Epe.

Datum:Donderdag 20 december 2018
Locatie:Retailpark de Poort van Epe
Vertrek:om 10:30 uur
Terug in Epe:omstreeks 17:00 uur
Bijdrage:€ 39,50 p.p.
Aanmelden:Vóór 4 december bij Koppel-Swoe, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-676767
Koppel-SWOE Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe.
Telefoon: 578-676767

Voor meer leuke uitjes klik Klik hier.

 


Geplaatst op: zondag 11 november 2018, 14:45