In de  maanden september tot en met april 2018 organiseert SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe verschillende activiteiten voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Alle activiteiten zijn vastgelegd in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt het ook hier inzien en downloaden Klik hier.

Op donderdag 5 oktober heeft de SWO/E een mooie bustocht op haar programma staan. Na een korte vakantiestop gaan we er weer op uit. We beginnen met en dagtocht naar het accordeonmuseum en een vaartocht over de Rijn vanuit Tolkamer. We vertrekken om 8:30 uur met de bus vanaf Retailpark de Poort in Epe en worden om 10:00 uur verwacht in Malden. Daar worden we ontvangen in het museum met koffie en appeltaart. Ondertussen krijgen we uitleg en een demonstratie en een korte film over de manier waarop accordeons worden gemaakt. Daarna kunt u uitgebreid rondkijken naar de diversiteit van de accordeons, deze zijn zowel beneden als op de bovenverdieping te zien. Er is helaas geen lift aanwezig, maar beneden is er ook volop te zien. In de museumwinkel zijn ook leuke souvenirs te koop.

Hierna rijden we via een mooie route naar Millingen aan de Rijn voor een heerlijke koffietafel met kroket. Na de lunch vertrekken wij naar Tolkamer waar we aan boord gaan voor een 1,5 uur durende vaartocht over de Rijn. Als we terug zijn stappen we in de bus en zullen dan omstreeks 18.00 uur in Epe arriveren.

Voor dit reisje kunt u zich aanmelden tot 20 september bij:

SWO/E Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-620988

Bijdrage: € 51,-- p.p.

 

Voor meer leuke uitjes klik hier

 

 

 

Geplaatst op: vrijdag 01 september 2017, 11:08