Iedere dinsdagochtend vindt er van 10:15 tot 11:30 uur hersengymnastiek plaats in wijksteunpunt Bloemfontein aan De Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen die zijn grijze cellen in goede conditie wil houden is welkom.

Wist je dat na je 25e levensjaar je hersenen al gaan verouderen? Dat wordt vaak pas duidelijk op latere leeftijd. Gelukkig kun je van alles doen om je hersenen in goede conditie te houden. Spelletjes, quizjes, oefeningen, nieuwe dingen leren en oude dingen ophalen enzovoort. Dit doen we tijdens de hersengymnastiek op dinsdagochtend in het wijksteunpunt Bloemfontein. Maak gebruik van de gelegenheid om samen met anderen te werken aan geheugen, planning en logisch redeneren.

Op 11 juni wordt de aandacht gericht op één provincie. Op 18 en 25 juni wordt er een quiz en een taalvaardigheidsoefening gedaan. Er is geen zomerstop, deze activiteit gaat door in de vakantie.

De groep wordt begeleid door Désire Damsté.
De kosten, inclusief koffie of thee, zijn 2 euro per keer. Je kunt gewoon binnen komen lopen op dinsdagochtend. Je hoeft je niet van te voren op te geven en deelname is (per keer) geheel vrijblijvend.

Voor informatie kun je terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein
telefonisch bereikbaar via Koppelswoe op nummer 0578-676767.
Contactpersoon: Karien van den Berg.

Of u kunt contact opnemen met Désiree Damsté, telefoon 06-13070020.

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: donderdag 06 juni 2019, 10:46