Koffie-inloop
Iedere dinsdag- en  vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in de Huiskamer.

Op de dinsdag- en de vrijdagochtend is de koffie-inloop. Deze zijn van 10:00 uur tot 11:30 uur. U hoeft voor deelname aan het koffie-uurtje niets te betalen. U betaalt alleen voor de koffie die u gebruikt. De koffie-inloop is bedoeld voor iedereen uit de wijk, ongeacht leeftijd. Vindt u het gezellig om een praatje te komen maken met buurtbewoners of wilt u gezellig een spelletje met elkaar spelen, u bent van harte welkom. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden. Mocht u ’s morgens besluiten gezellig op de koffie te komen dan bent u van harte welkom.

Iedere dinsdagochtend

Tijdens de koffie-inloop op de dinsdagochtend is er van 10:00 uur tot 11:30 uur in de huiskamer Handwerken! U kunt uw eigen handwerkje en materialen mee nemen naar de koffie inloop. Bijvoorbeeld, breien haken of kaarten maken. Er zijn een aantal bezoekers die elkaar hier ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie samen handwerken.

Om een extra informatieve, gezellige invulling te geven op de koffie-inloop op elke laatste vrijdagochtend van de maand, probeert Wijksteunpunt Burgerenk een gast(spreker) uit te nodigen.

Het koffie-inloop wordt gehouden in de Huiskamer van het Wijkgebouw de Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom op de koffie. U mag vrijblijvend binnenlopen, u hoeft alleen te betalen voor uw gebruikte consumpties.

 

Voor informatie kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Burgerenk, Bilge Yeleser van Stichting Koppel-Swoe

Telefonisch bereikbaar op nummer 06-404 583 28

Voor meer informatie kijk op

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: maandag 02 april 2018, 15:24