In de  maanden  Mei tot en met september 2019; organiseren vrijwilligers van Koppel-Swoe diverse leuke uitjes voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Elke maand staan er twee uitjes op het programma. Alle activiteiten staan in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt deze ook inzien en downloaden Klik hier.

Donderdag 9 mei staat er een Autorondrit met bezoek aan Elburg, Dronten en Nunspeet op het programma.

Altijd al willen weten waar toch die lekkere, ambachtelijke, volgens familierecept bereide Boerenmeshangerkaas vandaan komt? Dan is dit uw kans.
Net over de brug van Elburg wordt een bezoek gebracht aan boerderij de Polderzoom in Dronten. In een gezellige speciaal gereserveerde ruimte zal boer Ard, onder het genot van een kopje koffie/thee, vertellen over het ontstaan/proces van de (h)eerlijke boerenkaas inclusief rondleiding door de stal. De excursie eindigt met een verrassend proeverijtje van de romige kaas onder het genot van een drankje.

Na bezoek aan deze boerderij wordt de tocht vervolgd en gestopt in Nunspeet voor een heerlijke lunch bij eetgelegenheid ‘Joris’. Op het menu staan soep, kroket, brood en koffie/thee.
Tot slot wordt aan de overkant van Joris het transferium en het bezoekerscentrum bezocht, waar een interessante expositie te zien is over de veelzijdige Veluwse natuur.

Datum:Donderdag 9 mei 2019
Vertrek:10:00 uur Kulturhus Epe.
Terugkomst:Omstreeks 15:30 uur
Bijdrage:€ 31,50 p.p.
Aanmelden:Vóór 29 maart bij Koppel-Swoe, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-676767
Koppel-SWOE Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe.
Telefoon: 578-676767

Voor meer leuke uitjes klik Klik hier.

 


Geplaatst op: zondag 21 april 2019, 15:47