In de  maanden  Mei tot en met september 2019; organiseren vrijwilligers van Koppel-Swoe diverse leuke uitjes voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Elke maand staan er twee uitjes op het programma. Alle activiteiten staan in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt deze ook inzien en downloaden Klik hier.

Donderdag 6 juni is er een bustocht Flevopolder. Aangekomen op de meent in Epe ziet u wellicht al de bekende Gebobus staan die uiterlijk 8:45 uur vertrekt om ons naar de Yakult fabriek in Almere-Buiten te brengen. Aankomst in Almere omstreeks 9:45 uur.
Daar ervaren we, onder het genot van een kopje koffie of thee, alle geheimen van het gezonde, wereldwijd bekende, drankje.

Na een interessante presentatie en rondleiding (achter glas) langs productie en verpakkingsmachines krijgen we nog een verassing mee. Dat wordt thuis nog even (na)genieten.

Genieten gaan we ook bij van der Valk in Almere-Stad waar vanaf 12:00 uur een uitgebreid lunchbuffet klaar staat. Na de soepkunt u zelf, zo vaak u maar wilt, met uw bord langs het uitgebreide buffet lopen en proeven van de eigengemaakte salades, luxe broodsoorten, hartig en zoet beleg, warme gerechtjes, fruit en onbeperkt koffie/thee/melk, karnemelk en jus d'orange. Ook kunt u kiezen uit een zestal warme gerechtjes welke ter plaatse worden bereid. Teveel om op te noemen. Laat u verrassen.

Omstreeks 13:45 uur staat de bus klaar om ons naar Natuurpark Lelystad te brengen waar we om 14:15 uur arriveren en de gidsen ons opwachten voor een rondleiding. In 2 groepen van 20 personen maken we een rondrit door het natuurpark. Groep 1 vertrekt met de ecokar en groep 2 vertrekt met de fluisterboot. Halverwegen de de tocht (na 45 minuten) komen de voertuigen elkaar tegen en vindt er een wisseling plaats.
Misschien is er daarna nog even tijd om rond te kijken in het Natuurcentrum Lelystad.
Uiterlijk 16:30 uur vertrekt de bus weer uit het natuurpark en zijn we om ongeveer 17:30 uur terug in Epe.
Al met al een gezellig en gezond, maar vooral een verrassend en afwisselend dagje uit.

Natuurpark Lelystad: Makkelijke instap in ecokar en fluisterboot. Rollator / rolstoel moet aan wal blijven.
Er kunnen maximaal 40 personen mee.

Datum:Donderdag 6 juni 2019
Vertrek:08:45 uur Retailpark de Poort van Epe.
Terugkomst:Omstreeks 17:30 uur
Bijdrage:€ 44,25 p.p.
Aanmelden:Vóór 28 mei bij Koppel-Swoe, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-676767Koppel-SWOE Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe.
Telefoon: 578-676767

Voor meer leuke uitjes klik Klik hier.

 

Geplaatst op: zondag 05 mei 2019, 16:08