In de  maanden  april tot en met september 2018; organiseren vrijwilligers van Koppel-Swoe diverse leuke uitjes voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Elke maand staan er twee uitjes op het programma. Alle activiteiten staan in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt deze ook inzien en downloaden Klik hier.

Wat gaat de tijd toch snel, we zijn weer een jaar verder. Hopelijk heeft U genoten van de uitjes die dit jaar zijn georganiseerd. De organisatie heeft in ieder geval zijn best gedaan en wij hebben genoten van jullie. Het zou fijn zijn als jullie weer in grote getalen naar het etenje komen om na te praten over hoe het is geweest en misschien hebben jullie nog tips voor ons. Maar natuurlijk is het eten ook belangrijk.
Onze gastheer is de heer B. Stijf in het Veluws Eethuis te Wissel, Ericaweg 2. Met zijn assistenten maken ze voor ons een Veluws Buffet met allerlei streekproducten zoals soep, paté, visschotel, lamsvlees, Veluwse brie, huisgemaakte salades, stoofvlees, balletjes gehakt en nog veel meer. Verder zijn er nog twee drankjes en een kopje koffie/thee met een heerlijke bonbon. Het is vast lekker.

We gaan met eigen vervoer en worden rond de klok van 16:30 uur verwacht


Datum:donderdag 30 augustus 2018
Locatie:Veluws Eethuis te Wissel
Start:rond 16:30 uur
Einde:om ongeveer 19:00 uur
Bijdrage:€ 27,50 p.p.
Aanmelden:Vóór 16 augustus bij Koppel-Swoe, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-676767


Koppel-SWOE Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe. Telefoon: 578-676767

Voor meer leuke uitjes klik hier

 


Geplaatst op: zaterdag 07 juli 2018, 11:39