In de  maanden  april tot en met september 2018; organiseren vrijwilligers van Koppel-Swoe diverse leuke uitjes voor 50 plussers uit de Gemeente Epe. Elke maand staan er twee uitjes op het programma. Alle activiteiten staan in een programmaboekje welke verkrijgbaar is bij het kantoor van de SWO/E aan de Stationsstraat 25 te Epe. U kunt deze ook inzien en downloaden Klik hier.

Wie gaat er mee naar het Zuiderzeemuseum?

Koppel-Swoe biedt senioren een gratis bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen aan. Het bezoek is bedoeld voor senioren die door hun leeftijd, conditie of financiële situatie geen museumbezoek meer kunnen afleggen. (van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelfstandig zich in het museum kunnen bewegen).
De Museum Plus Bus is de sponsor van dit enorm leuke uitstapje.

De Museum Plus Bus is een Stichting die ten doel heeft de toegankelijkheid van het nationaal erfgoed in de Nederlandse musea te vergroten voor met name personen met een leeftijd vanaf zeventig jaar. De stichting tracht dit doel te bereiken onder meer door het organiseren van vervoer van en naar musea. Dankzij de Bankgiro Loterij kan de Museum Plus Bus dit fantastische werk doen.
Na aankomst in het buitenmuseum krijgen alle deelnemers een kop koffie of thee aangeboden. Er kunnen maximaal 42 personen mee.

Deelnemers gaan deze dag lunchen in Restaurant Het Amsterdamse Huis. De lunch is wel voor eigen rekening en de kosten daarvan bedragen euro 9,50.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden dan kunt u zich voor dit mooie uitstapje aanmelden bij Koppel-Swoe,
Wilt u s.v.p. bij aanmelding doorgeven of u een rollator meeneemt?


Datum:donderdag 13 september 2018
Locatie:Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Vertek:Retailpark de Poort van Epe
Start:9:30 uur
Einde:om ongeveer 17:00 uur
Bijdrage:Gratis
Aanmelden:Bij Koppel-Swoe, Stationsstraat 25 in Epe. 0578-676767
Of een mail sturen naar info@koppelswoe.nl


Koppel-SWOE Welzijn en Ondersteuning, Stationsstraat 25 in Epe. Telefoon: 578-676767

Voor meer leuke uitjes klik hier

 


Geplaatst op: woensdag 11 juli 2018, 12:36