De laatste Repair Café voor de zomervakantie wordt muzikaal in “de Bloemfontein” afgesloten door het Molukse Koor Imanuël uit Vaassen. Over duurzaam gesproken, Imanuël viert volgend jaar hun 60-jarige jubileum.  Opgericht door de eerste generatie Molukkers in 1958 bestaat zij tegenwoordig onder andere uit kinderen en zelfs kleinkinderen van diezelfde oprichters. Weliswaar is hun repertoire aangepast aan de tijd maar met dezelfde bezieling zingen ze nog regelmatig in de kerk en elders, zoals bij het Repair Café.  

Met 14 man sterk en muzikale begeleiding, waaronder een Molukse slaginstrument “de Tifa”, brengen ze 3 liedjes ten gehore.

Met een muzikale afsluiting met Molukse klanken gaan we de zomer in.  

 

In de tussentijd kunt U uw reparaties bij onze Repair Team afgeven want ze staan wederom voor U klaar.  Van elektrisch apparatuur tot eenvoudige reparaties. Het enthousiasme waarmee de bezoekers hun kapotte artikelen inbrengen geeft duurzaamheid een persoonlijke touch. Bij het Repair Café krijgen ze allemaal een tweede kans Vooral als ze tevreden weer naar huis gaan. Op 10 juni is het weer zover en word er weer een Repair Café gehouden in het Wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen.

Schroom niet om uw kapotte ventilator of uw korte broek aan te bieden voor reparatie en zomerklaar te maken. Natuurlijk bent U ook welkom om de Molukse koor te horen zingen onder genot van een gastvrij bakje koffie en wat lekkers.  Van 09.30 tot 12.30 uur wordt U gastvrij ontvangen.

 

Meer weten? Mail naar repaircafeepe@gmail.com of info@swoepe.nl of kijk op www.swo-epe.nl.  Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe .

U kunt ook bellen naar 0578-620988.  We helpen U graag verder.