Wilt u voor de kerstdagen nog iets gerepareerd hebben? Kom dan op zaterdag 8 december a.s. tussen 9.30 uur en 12.00 uur naar het Repair Café in De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 te Emst.

Deze laatste Repair Café van het jaar wordt in het geheel vernieuwde dorpshuis "de Hezebrink" gehouden. U bent welkom voor een kop koffie en een praatje maar vooral om iets te laten repareren.
Elke reparatie wordt deskundig beoordeelt en idien mogelijk uitgevoerd. Dus als er iets te repareren valt, neem het gerust mee en kom langs.
De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw kleding te verstellen of te herstellen. Het team van reparateurs en vrijwilligers helpt u graag verder. Alhoewel de reparaties over het algemeen kosteloos wordt uitgevoerd, wordt een vrijwillige gift altijd gewaardeerd. Zoals gewoonlijk wordt de mogelijkheid geboden om lege toners, inktcartridges, oude mobieltjes en oud gereedschap in te leveren. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting AAP en Stichting Gered Gereedschap.

U bent van harte welkom op zaterdag 8 december van 9:30 tot 12:00 uur in Dorpshuis "de Hezebrink", Ds. van Rhijnstraat 69 te Emst. Uw eerste kop koffie of thee met iets lekkers krijgt u alvast.

Voor meer informatie kunt U ons ook mailen:
repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl of kijk op www.swo-epe.nl.
Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe.
U kunt ook bellen naar 0578-620988. We helpen U graag verder.

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: woensdag 05 december 2018, 15:46