Ook in het nieuw begonnen jaar staan de medewerkers van het Repair Café voor u klaar. Wilt u iets gerepareerd hebben? Kom dan op zaterdag 12 januari tussen 9.30 uur en 12.00 uur naar het Repair Café in Wijksteunpunt Bloemfontein in De Wetstraat 12 te Vaassen.

U bent welkom voor een kop koffie en een praatje maar vooral om iets te laten repareren.
Elke reparatie wordt deskundig beoordeelt en idien mogelijk uitgevoerd. Dus als er iets te repareren valt, neem het gerust mee en kom langs.
De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw kleding te verstellen of te herstellen. Het team van reparateurs en vrijwilligers helpt u graag verder. Alhoewel de reparaties over het algemeen kosteloos wordt uitgevoerd, wordt een vrijwillige gift altijd gewaardeerd. Zoals gewoonlijk wordt de mogelijkheid geboden om lege toners, inktcartridges, oude mobieltjes en oud gereedschap in te leveren. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting AAP en Stichting Gered Gereedschap.

Eveneens is iemand van het bouwbedrijf A3B Bouwadvies aanwezig, die voorlichting en advies aan u kan geven over het gasloos maken van uw woning : welke mogelijkheden en investeringen zijn mogelijk en nodig, wat is verstandig?

Voor meer informatie kunt U ons ook mailen:
repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl of kijk op www.swo-epe.nl.
Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe.
U kunt ook bellen naar 0578-620988. We helpen U graag verder.

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: woensdag 09 januari 2019, 15:10