Alvast de beste wensen van Repair Cafe Epe.

Verjaardag kaarten, beterschap kaarten of gewoon een kaart versturen om dat iemand het verdient. Voor die speciale en soms onverwachte momenten tovert een kaart altijd een glimlacht op een ieders gezicht. Door de grote belangstelling van vorig jaar heeft het Repair Cafe, met het oog op de komende feestdagen, mevrouw Stokking uit Oene wederom uitgenodigd. Een beetje “thuis wedstrijd” want ze is geen onbekende van het Repair Cafe. We zijn blij haar weer te mogen begroeten met haar uitgebreide collectie wenskaarten en haar creatieve knip technieken. Zelf kaarten willen maken… ze verkoopt ook onderdelen om uw kaarten een persoonlijke touch te geven. Natuurlijk kunt u ook kaarten kopen uit haar persoonlijke aanbod. Kom aanstaande zaterdag inspiratie op doen in het wijkgebouw de Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, want de november editie van het Repair Café Epe belooft er een te worden met de allerbeste wensen.

Tussen de beste wensen door is er alle gelegenheid om uw reparaties aan te bieden bij onze reparateurs. Zij staan weer klaar om uw reparaties te beoordelen en uit te voeren. De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw kleding te verstellen of te herstellen. Dus hebt u iets te repareren loop zaterdag vrijblijvend binnen. Ons team van reparateurs en vrijwilligers helpen U graag verder. Alhoewel de reparaties over het algemeen kosteloos wordt uitgevoerd wordt een vrijwillige gift altijd gewaardeerd. Zoals gewoonlijk wordt de mogelijkheid geboden om lege toners, inktcartridges, oude mobieltjes en oud gereedschap bij ons in te leveren. De opbrengst komt ten goede aan Stichting AAP en Stichting Gered Gereedschap.

U bent van harte welkom op zaterdag 10 november van 09.30 tot 12.00 uur in het wijkgebouw de Burgerenk, Klimtuin 46 in Epe. Uw eerste kop koffie of thee met iets lekkers krijgt u alvast van ons.

Voor meer informatie kunt U ons ook mailen:
repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl of kijk op www.swo-epe.nl.
Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe.
U kunt ook bellen naar 0578-620988. We helpen U graag verder.

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: woensdag 07 november 2018, 21:01