Repair Café Epe in de bloemetjes gezet.

De mei editie van het Repair Café Epe belooft een uitgebreid “bloemlezing” te worden. Wie beweert dat reparaties niet samengaat met bloemen is vooral welkom op 12 Mei van 9:30 tot 12:00 in het wijkgebouw de Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, want hier bewijst Repair Café Epe het tegendeel.

Deze keer worden de bloemetjes niet buiten gezet maar halen wij met de komst van Betsy de Ruiter de lente bij ons binnen. Met het oog op Moederdag kan men inspiratie op doen middels haar bloemschik demo’s. Een ideaal gelegenheid voor iedereen die van bloemen houdt maar vooral voor vaders en kinderen die moeders willen verassen met een fleurig bloemstukje op zondag. Oefening baart kunst maar mocht het toch niet lukken, geen nood want Betsy neemt ook nog wat bloemstukjes voor de verkoop.

Tussen de bloemen door is er alle gelegenheid om reparaties aan te bieden bij onze reparateurs. Zij staan weer klaar om uw reparaties te beoordelen en uit te voeren. De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw kleding te verstellen en te herstellen. Kom langs voor reparaties, informatie maar vooral als u interesse heeft voor de bloemschik demo’s van Betsy de Ruiter.

We verwelkomen u van harte op deze fleurige zaterdag 12 mei van 9:30 tot 12:00 in de Burgerenk in Epe. Uw eerste kop koffie of thee, die u van ons krijgt, wacht op u met iets lekkers erbij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail op: repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0578-620988 en via Facebook op: http://www.facebook.com/repaircafeepe. Wij helpen U graag verder.

 

 

 

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018, 09:06