Repair Café gaat de zomer in en wordt de laatste editie van het eerste half jaar in de Hezebrink te Emst gehouden. Heeft u reparaties die nog voor de zomervakantie gedaan moet worden dan kunt u deze aanbieden op 9 juni aanstaande van 9:30 tot 12:00. Zoals u van ons gewend bent staan onze vrijwilligers klaar voor de meest uitlopende reparaties.

Tijdens de reparaties door kunt u deze keer tevens kennis maken met de buurtverbinder van Emst en Zuuk die een presentatie zal geven betreft Buurtmaken.nl. Buurtmaken.nl attendeert u op plaats gericht activiteiten en informatie bij u in de buurt. Dat het meer is dan online delen hoort u uit de eerste hand van de buurtverbinder van Emst en Zuuk tijdens het Repair Café.

Repair Café is ook een vorm van buurtmaken. De rode draad op elke tweede zaterdag van de maand is duurzaamheid en ontmoeting. Met het eerste kopje koffie die u steevast van ons krijgt met iets lekkers erbij is het gezellig “buurtmaken” tijdens het wachten op uw reparatie. We verwelkomen u daarom van harte op zaterdag 9 juni van 9:30 tot 12:00 in de Hezebrink te Emst aan de Ds van Rhijnstraat 69. Breng uw reparaties mee en ga (p)repaired van zwemshort tot elektrische koelbox de zomer tegemoet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail op: repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswoe.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0578-676767 en via Facebook op: http://www.facebook.com/repaircafeepe. Wij helpen U graag verder.

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: maandag 04 juni 2018, 09:19