Samen eten in Wijksteunpunt Burgerenk elke 2e dinsdag van de maand

Actieve vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren ook deze maand op dinsdag 9 oktober 2018 een heerlijke maaltijd. Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is welkom. Er staat heerlijke Chinese maaltijd op het menu.

De maaltijd start om 17:00 uur in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe en deelname kost € 6,50 per persoon.  

Vanaf 17:00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in de Huiskamer van de Burgerenk. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaalt te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk een probleem zijn dan kan dat aangeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot vrijdag 5 oktober  middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935.

Voor meer informatie kijk op www.burgerenk.nl klik hier

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: vrijdag 21 september 2018, 19:58