Op dinsdag 26 maart 2019 organiseert Koppel-Swoe haar jaarlijkse seniorensportdag in het dorpscentrum De Wieken in Vaassen.

De seniorensportdag gaat van start om 9:45 uur en zal rond 15:00 uur worden afgesloten met de prijsuitreiking.

In de afgelopen jaren is deze sportdag een enorm succes gebleken. Niet alleen om alle senioren de kans te bieden samen te bewegen maar vooral om senioren een gezellige dag te bieden waarin zij elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten of een kopje koffie drinken en in een goede sfeer te kunnen ontspannen.

De sportdag wordt gehouden in het dorpscentrum De Wieken aan de Molenstraat 15 te Vaassen. De officiële opening zal om 9.45 uur plaatsvinden. Net als voorgaande jaren kunnen belangstellenden deelnemen aan koersbal, sjoelen, darten, netbal en doelschieten. Voor het netbal kan men zich uitsluitend met een heel team aanmelden. Voor de andere sporten kan men zich individueel opgeven.

Tussen de middag is het voor de deelnemers mogelijk om gebruik te maken van een warme maaltijd. Deelnemers kunnen zich opgeven voor een stamppotbuffet verzorgt door Slagerij ter Weele Oene/Emst. Opgave voor de sportdag dient voor 15 maart gedaan te worden. De kosten voor de sporters zijn € 8,00 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de maaltijd. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Alle senioren uit de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze sportdag. Bent u zelf niet zo sportief? Ook publiek wordt hartelijk uitgenodigd om de senioren aan te komen moedigen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij Koppel-Swoe.
Telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Of
via e-mail: Linda.seinstra@hotmail.com.

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: vrijdag 01 maart 2019, 15:54