SWO/E gaat weer stijldansen!

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen.

In het kader van meer bewegen voor ouderen organiseert zij een activiteit Stijldansen in het dorpscentrum De Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen.

Onder het motto “dansen is plezier voor twee” worden wekelijks de mooiste dansen aangeleerd en beoefend.

Dat het er bij deze stijldansgroep gezellig aan toegaat blijkt wel uit haar lange bestaan. Ook uit de nog steeds groeiende deelnemersaantallen blijkt dat deze activiteit door menigeen gewaardeerd wordt. Toch kunnen er zich nog steeds belangstellenden aanmelden. Het is gemakkelijk als u al beschikt over enige stijldanservaring; immers dan leert u wat sneller de dansen aan. Naast het dansen is er tussendoor veelal gelegenheid om een kopje koffie te drinken en / of wat bij te praten.

Deelname aan deze activiteit bevelen wij van harte aan.

Er kan gedanst worden in Vaassen in het Dorpscentrum De Wieken op donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Deze activiteit wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers die al jaren bij deze activiteit betrokken zijn.

 

De eerste bijeenkomst voor het nieuwe seizoen is op donderdag 14 september.

 

De deelnemersbijdrage bedraagt € 124,50 per seizoen.

 

Voor informatie:

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe

Tel. 0578-620988 (op werkdagen tussen 8.30 -  12.30 uur)


Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017, 20:38