SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen.

In het kader van educatie organiseert zij de gesprekskring in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Uiteenlopende onderwerpen worden er ter tafel gebrachten en onderling besproken.

Soms is er een inleider; echter meestal worden de thema’s voorbereid door leden van de kring zelf en/of de gespreksleider.

De gespreksbijeenkomsten hebben een open eind en er zijn geen winnaars of verliezers. Iedere mening is belangrijk en er wordt verwacht dat men de opvattingen van de ander respecteert.

Naast een inhoudelijke discussie is er ook ruimte en aandacht voor elkaar; vanzelfsprekend staat het onderling contact en de ontmoeting centraal.

Deze activiteit wordt begeleid door mevrouw H.Baarspul-Kadijk.

Alhoewel een aantal deelnemers van vorig seizoen gewoon doorgaan wordt er uitgekeken naar nieuwe deelnemers. Wie durft deze uitdaging aan?

De gesprekskring omvat 17 gespreksbijeenkomsten in de periode september 2017 tot en met april 2018 waaronder een viertal koffieochtenden.

De gesprekskring vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in het Kulturhus EGW, Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe.

Belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Voor informatie:

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe

Tel. 0578-620988 (op werkdagen tussen 8:30 -  12:30 uur).

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017, 13:18