Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Er wordt een winterkost buffet geserveerd op woensdag 23 november 2016. Het buffet start om 17.00 uur en deelname kost € 8,50 per persoon.   

Het wijksteunpunt Bloemfontein organiseert i.s.m. Smakelijk Maaltijd & Catering uit Apeldoorn maandelijks gezellige buffetten in het wijksteunpunt. Deze organisatie verzorgt voor de SWO/E ook de zgn. koelverse maaltijden, die thuisbezorgd worden bij mensen die (tijdelijk) zelf niet meer hun maaltijd kunnen bereiden. 

Iedere maand is er een ander themabuffet; dit keer hebben we een Winterkost Buffet.

Tijdens het buffet worden verschillende gerechten geserveerd. Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels gezellig te dekken en mensen te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook lopen zij even langs de tafels en schenken indien gewenst een drankje in. Dit verhoogt de sfeer bij het samen eten.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich nog tot 16 november aanmelden via het nummer van het wijksteunpunt Bloemfontein 0578-617118.  Deelname aan het buffet kost € 8,50 per persoon en dat is exclusief drankjes. De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding. U kunt uw bijdrage betalen in het wijksteunpunt aan de Wetstraat 12 in Vaassen.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, van dinsdag tot en met vrijdag tel. 0578-617118
of via SWO/E Welzijn & Ondersteuning 0578-620988.
Geplaatst op: vrijdag 04 november 2016, 22:16