Bingo tijdens koffie-inloop Hezebrink

Tijdens de koffie-inloop van vrijdag 9 maart, in het dorpssteunpunt de Hezebrink, onderdeel van Koppel-Swoe, hebben belangstellenden bingo gespeeld. Er waren ongeveer twintig personen die aan de bingo hebben deelgenomen.

De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink, aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het dorpssteunpunt een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. Het programma varieert van koffiedrinken, een gastspreker of een creatieve activiteit. De koffie-inloop vindt plaats in de even weken op vrijdagmiddag van 14:30 tot 16:00 uur.

Tijdens de koffie inloop van 9 maart heeft men bingo gespeeld. Er waren allerlei leuke kleine prijsjes te winnen. Rianne, de stagiaire van Koppel-Swoe, draaide de bingo en de belangstellenden deden met plezier mee aan het spel. Tussendoor was er natuurlijk tijd voor een kopje koffie of thee met een lekkere koek er bij.

Voor een kijkje bij de bingo klik HIER

 

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of
per e-mail: l.seinstra@koppelswoe.nl

Kijk op de Agenda voor meer activiteiten.

Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018, 12:44