Afgelopen woensdag 20 juli hebben ruim twintig Emstenaren kunnen genieten van een gezellige high tea in het dorpssteunpunt Hezebrink in Emst.

In vervolg op de dorpslunch in Emst werd nu een high tea gehouden. Belangstellenden dienden vooraf een kaartje te kopen voor de high tea zodat de organisatie voldoende kon bakken en inkopen voor de gasten.

Ruim twintig Emstenaren hadden zich voor de high tea aangemeld.

In de zaal werden drie tafels gezellig gedekt en kon men gaan zitten. Er werd eerst uitgelegd waar de high tea vandaan komt en hoe deze is ontstaan. Tevens werd een korte uitleg gegeven over de ingrediënten van de high tea. Vervolgens kwam er op iedere tafel een etagère te staan met allerlei zoete en hartige hapjes.

Iedereen kon kiezen uit een ruim assortiment van thee en voor mensen die echt geen thee wilden drinken was er natuurlijk ook een kopje koffie.

 

Deelnemers waren enthousiast over de high tea. Er werd gevraagd naar recepten en bijna alle hapjes zijn op gegaan.

In verband met de zomervakantie zal er vanuit het dorpssteunpunt de Hezebrink in de maand augustus geen activiteiten plaatsvinden. Op vrijdag 9 september is er een lezing over het 150 jarig bestaan van Emst.

 

Voor informatie kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt De Hezebrink, Linda Seinstra.

Telefonisch bereikbaar via SWO/E 0578-620988.

Geplaatst op: zondag 24 juli 2016, 12:57