Op deze pagina vindt u informatie over de activiteiten van het Dorpssteunpunt Kulturhus in Oene. U wordt van harte uitgenodigd om tijdens de genoemde activiteiten binnen te lopen. Wilt u liever zelf iets voor uw buurt organiseren of heeft u ideeën? U bent welkom!


Een dorpssteunpunt is een centrale ontmoetingsplek bij u in het dorp waar u, als dorpsbewoner,  terecht kan voor contact en ontmoeting, informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Oener Belang, het KulturhusKoppel en SWO/E realiseren gezamenlijk het Dorpssteunpunt.

Een dorpssteunpunt wil een bijdrage leveren aan de ontmoeting en participatie in het dorp of een wijk. Ook kunnen er vormen van ondersteuning aangeboden worden aan hen die “kwetsbaar” zijn m.n. wanneer een sociaal netwerk ontbreekt en professionele ondersteuning / zorg is afgenomen. Naast het al bestaande ruime activiteitenaanbod vanuit Oene zal er binnen het Dorpssteunpunt ook een aanbod ontwikkeld worden wat hier aanvullend op is.

Met o.a. ontmoetingsactiviteiten zoals de informatieochtenden met gastsprekers met voorlichting over het geheugensteunpunt, zorgorganisaties of over Mantelzorg. Houdt u vooral deze pagina in de gaten voor een actueel aanbod.

Binnen het dorpssteunpunt kunnen activiteiten voor en door de dorpsbewoners zelf worden bedacht en uitgevoerd. Vrijwilligers geven i.s.m. een beroepskracht van de SWO/E hier invulling aan. U heeft mogelijk suggesties of plannen voor activiteiten die zouden kunnen plaatsvinden in het steunpunt. Graag horen wij van u zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar de mogelijkheden. U bent altijd van harte welkom om eens binnen te komen lopen bij één van de bestaande activiteiten. U kunt bij het Dorpssteunpunt o.a. terecht voor onderstaande activiteiten, voor meer informatie kunt u ook op onze nieuwspagina kijken.

Kom ook langs bij Dorpssteunpunt Kulturhus, Dorpsstraat 14-16 te Oene


SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe
Bezoekadres: Stationsstraat 25, 8161 CP Epe
Postadres: Postbus 282, 8160 AG Epe
Telefoon: 0578 – 620988 (08.30 – 12.30 uur)
Website: www.swo-epe.nl
Facebook: www.facebook.com/swoepe

Dorpssteunpunt Oene
Bezoekadres: Dorpsstraat 14-16, 8167 NL Oene

........................................

ACTIVITEITEN:

Binnenkort:

Kijk op Agenda voor activiteiten die binnenkort zullen plaatsvinden Klik Hier

Meer informatie:

Mariska van Elst

Stichting Koppel Welzijn en Kinderopvang

Tel: 0578676767 | @ m.vanelst@koppelepe.nl | www.koppelepe.nl |

Niki Binnendijk

SWO/E- Welzijn & Ondersteuning - Steunpunt Ouderen / Steunpunt Mantelzorg
Bezoekadres
: Stationsstraat 25, 8161 CP Epe |Telefoon: 0578 – 620988 (08.30 - 12.30 uur)

@ niki.binnendijk@swoepe.nl |  www.swo-epe.nl