Al enige jaren worden er in de zomer- en wintermaanden met succes uiteenlopende activiteiten georganiseerd, die gericht zijn op beweging, cultuur, kunstzinnige vorming, ontspanning en ontmoeting. De activiteiten worden zorgvuldig door een enthousiaste groep vrijwilligers voorbereid; ook geven zij uitvoering aan de begeleiding van de verschillende uitstapjes.

Hoe ontspannend en gezellig is het niet om er een dagje met anderen tussen uit te gaan! Dus blijf niet thuis zitten maar doe mee want op deze manier komt u op verrassende plekjes, leert u nieuwe mensen kennen, heeft u een fijne dag en is er keuze voor iedere portemonnee. Gaat u gezellig met ons mee?


Hieronder ziet u het overzicht waaraan U nog kunt deelnemen

Donderdag
9 mei 2019:
Autotocht, Kaasboerderij/Bezoekerscentrum Elburg/Nunspeet
Zaterdag
18 mei 2019:
Bierproeverij Apeldoorn
Woensdag
22 mei 2019:
Beekse Bergen Hilvarenbeek
Donderdag
6 juni 2019:
Yakultfabriek / Natuurpark Almere/Lelystad
Donderdag
20 juni 2019:
Schokland / Giethoorn Giethoorn
Donderdag
4 juli 2019:
Fietstocht omgeving Epe
Woensdag
17 juli 2019:
Privétuin Klein Boskoop Stroe
Dinsdag
30 juli 2019:
Paddenstoelenkwekerij Tilligte
Donderdag
15 augustus 2019:
Vaartocht Kagerplassen en zuivelboerderij Roelofarendsveen
Woensdag
28 augustus 2019:
Valse schilderijenmuseum Vledder
Donderdag
12 september 2019:
Havikshof Klarenbeek
Zaterdag
28 september 2019:
Eindetentje Epe

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Indien u interesse heeft in ons nieuwe programmaboekje met leuke Lente- & Zomeruitjes dan kunt u die ophalen bij ons op kantoor, in De Wieken en Wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen, Dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst, Wijksteunpunt de Burgerenk, het Kulturhus Oene, of hier inzien en downloaden. Klik hier

Wij wensen u gezellige dagen toe met leuke uitstapjes, fijne contacten, heerlijke hapjes maar vooral erg veel plezier. Onze vrijwilligers kijken er naar uit om met u op stap te gaan!


Benieuwd naar de foto's?
Bent u mee geweest en benieuwd naar de foto's die zijn gemaakt? Neem eens een kijkje bij onze fotopagina, daar staan alle foto-albums van de diverse SWO/E activiteiten.Indien u bezwaar heeft tegen een op de website geplaatste foto waar u zelf op voorkomt, dan kunt u dat melden via e-mail of ons contactformulier. Wij zullen de foto dan van onze website verwijderen.

Het is goed te weten dat er tijdens de verschillende activiteiten van SWO/E, foto’s gemaakt kunnen worden, die we voor promotionele doeleinden kunnen gebruiken. Uiteraard kunt u het ons op dat moment aangeven als u niet op de foto wilt.