Al enige jaren worden er in de zomer- en wintermaanden met succes uiteenlopende activiteiten georganiseerd, die gericht zijn op beweging, cultuur, kunstzinnige vorming, ontspanning en ontmoeting. De activiteiten worden zorgvuldig door een enthousiaste groep vrijwilligers voorbereid; ook geven zij uitvoering aan de begeleiding van de verschillende uitstapjes.

Hoe ontspannend en gezellig is het niet om er een dagje met anderen tussen uit te gaan! Dus blijf niet thuis zitten maar doe mee want op deze manier komt u op verrassende plekjes, leert u nieuwe mensen kennen, heeft u een fijne dag en is er keuze voor iedere portemonnee. Gaat u gezellig met ons mee?


Hieronder ziet u het overzicht waaraan U nog kunt deelnemen

Donderdag
5 oktober 2017:
Accordeonmuseum Malden en vaartocht op de Rijn
Dinsdag
17 oktober 2017:
Dia lezing door Ruud Heij over Faeröer en IJsland
Donderdag
9 november 2017:
Verrassingstocht door de Achterhoek
Donderdag
23 november
Kaarsenmakerij en High Tea Het Smallert te Emst
Vrijdag
8 december 2017:
Orchideeënkwekerij te Luttelgeest
Dinsdag
19 december 2017:
Kerststukjes maken bij De Vosselhoeve te Epe
Woensdag
10 januari 2018:
Nieuwjaarsreceptie en Stamppotbuffet Grote Kerk te Epe
Dinsdag
23 januari 2018:
Moderne Kunst in Museum More (Kasteel Ruurlo)
Donderdag
8 februari 2018:
Boer Gijs vertelt over boeren, vroeger en nu te Voorthuizen
Woensdag
21 februari 2018:
Glasblazerij te Laren (Gld.) en daarna pannenkoek eten in Epe (voor eigen rekening)
Donderdag
15maart 2018:
Tingieterij en toeristische route te Zeewolde
Donderdag
29 maart 2018:
Eindetentje te Emst
Zaterdag
21 april 2018:
Bloemencorso te Sassenheim

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Indien u interesse heeft in ons nieuwe programmaboekje met leuke Lente- & Zomeruitjes dan kunt u die ophalen bij ons op kantoor of hier inzien en downloaden. Klik hier

Wij wensen u gezellige dagen toe met leuke uitstapjes, fijne contacten, heerlijke hapjes maar vooral erg veel plezier. Onze vrijwilligers kijken er naar uit om met u op stap te gaan!


Benieuwd naar de foto's?
Bent u mee geweest en benieuwd naar de foto's die zijn gemaakt? Neem eens een kijkje bij onze fotopagina, daar staan alle foto-albums van de diverse SWO/E activiteiten.Indien u bezwaar heeft tegen een op de website geplaatste foto waar u zelf op voorkomt, dan kunt u dat melden via e-mail of ons contactformulier. Wij zullen de foto dan van onze website verwijderen.

Het is goed te weten dat er tijdens de verschillende activiteiten van SWO/E, foto’s gemaakt kunnen worden, die we voor promotionele doeleinden kunnen gebruiken. Uiteraard kunt u het ons op dat moment aangeven als u niet op de foto wilt.